Orgie

10. júna 2022, nshv, Nezaradené

V jednom nemenovanom internetovom médiu sa dnes konajú orgie nenávisti voči všetkému , čo je ruské. Stačí hodiť pohľad na jeho titulnú stranu a hneď sa dozvieme, že v Rusku rastie nespokojnosť s Putinom, že zázračná ukrajinská puška ničí ruské kanóny, že Rusi znásilňujú Ukrajinky, no nie až tak, ako to tvrdila kijevská ombudsmanka, že v Mariupole nie je voda a hrozí tam cholera, lebo Rusi miesto výstavby vodovodov naďalej mesto iba odmínovávajú a pochovávajú mŕtvych ukrajinských vojakov, že Kijev už po stoštvrtý raz zaútočil na Cherson a už-už ho asi možno pravdepodobne, prípadne, vraj , údajne aj oslobodí.

Akejsi beňovej dnes na tomto médiu riadne zablogovalo,-lebo našla vo vyjadreniach V.Putina podstatu ruskej ideológie v obsadzovaní cudzích území. Zablogované hlavy majú však asi aj iní, nielen ona. Podľa nich je s Ruskom zle-nedobre, lebo vraj nemá dosť vojakov a stále poráža tých 700 tis. ukrajinských vojakov so svojimi prepytujem 100 tisícmi mužmi….

Čitatelia tohto internetového média, ale vlastne všetkých médií, ktoré na Slovensku vychádzajú, musia pod vplyvom takýchto informácií nadobudnúť dojem, že do konca tohto týždňa nenávidené, zlé a nebezpečné Rusko zmizne z nášho milého, blahobytného a demokratického sveta a všade sa rozhostí ten správny americký globálny mier.

Príjemné rojčenie, milí malí rusofóbikovia. God bless you !