Na Úrade vlády našli stopy po Ficovi !!!

26. júla 2022, nshv, Nezaradené

NAKA nedávno rekonštruovala zločinecké „rejdy“ aké organizoval na Úrade vlády odporný ruský agent, zlodej a vlastizradca R.Fico. Statoční udavači Imrecze a Makó pomohli nájsť na ÚV SR mnohé jasné stopy a dôkazy o tom, že:

Slovenská vláda a osobitne minister zahraničných vecí Korčok po rekonštrukcii vyjadrili presvedčenie, že úspešné odhalenia Ficových zločinov na Úrade vlády povedú k zmiereniu v rámci dnešnej tak skvelej vládnej koalície. Zároveń budú spolu s 11 migmi a tankami T-71 od Naďa malou pozornosťou pre pána Zelenského,- ktorý, ako je známe, považuje Fica spolu s Le Penovou za hlavy jeho čiernej listiny a najväčšie nebezpečenstvo pre liberálnu demokraciu a mier vo svete.

Náš pracujúci ľud privítal odhalenie zločinných rejdov Fica a spol. s uľahčením. A na počesť chystanej Ficovej popravy sa rozhodol prijať niekoľko kapitalistických záväzkov pri budovaní vyspelej konzumnej spoločnosti.

Takže, ako povedal veľký syn trnafského ľudu pospolitého- neohrozený pán Matovič: „NEBOJTE SA ĽUDIA- DOBRE BUDE !“ A pán Lipšic mu zato zo zákulisia našej politickej scény poslal milý podporný úsmev.