Založ si blog

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom bývala Darja Duginová, aby mala možnosť sledovať jej denný režim. V deň vraždy Vovková sledovala Duginovú na festival národných tradícií. Na parkovisku položila pod Duginovej auto časovanú nálož a potom, čo sa presvedčila, že jej atentát bol úspešný, ušla spolu s dcérou vopred pripravenou trasou na Pskov a odtiaľ 21. augusta prešla hranice do Estónska. Kam vrahyňa Vovková potom odišla resp. či sa stále nachádza v Estónsku, nie je zatiaľ známe. Obávam sa, že už možno nie je ani medzi živými. Tajné služby, ktoré takéto atentáty riadia, posielajú po nich tzv. čističov. Tí atentátnikov spravidla zlikvidujú, aby sa na verejnosť už nikdy nedostali mená skutočných autorov-objednávateľov atentátov. Navyše, urobia to tak, aby z likvidácie atentátnika mohli obviniť „druhú stranu“.

Takže žiadni „ruskí protiputinovskí partizáni „, žiadna provokácia ruskej tajnej služby voči „svojej prominentnej nacistke“, žiadna náhodná obeť atentátu, ktorý mal za cieľ zlikvidovať „Putinovho ideológa“ profesora Dugina. Od začiatku do konca bola cieľom útoku mladá D.Duginová. Ukrajincom a ich inštruktorom z Langley a MI6 nešlo o profesora Dugina. Im išlo o to, že mladá Duginová, perfektne hovoriaca a píšuca po anglicky, pozývala do RF investigatívnych novinárov, nezávislých analytikov a pozorovateľov a podrobne ich v Donbase oboznamovala so zločinmi Pravého sektora, banderovcov a neonacistov z plukov Azov. Naposledy robila sprievodkyňu dvom anglosaským mimovládnym analytikom, sledujúcim zločiny ukrajinských banderovských nacistov. Pochodila s nimi podzemie Azovstalu v Mariupole a na mieste zločinov ukazovala dôkazy proti banderovským Azovcom.

Darja Duginová nebola žiadna ruská nacistka či fašistka. Naopak, bola úhlavnou nepriateľkou nacizmu a fašizmu, najmä v jeho ukrajinskej banderovskej podobe. Bojovala ústami a perom, nie zbraňou, Šírila názory a dôkazy, nepríjemné nielen pre Kyjev ale najmä pre USA a Veľkú Britániu. A keďže USA a Briti nie sú udatné bojovníci, ale zato sú šikovní teroristi, sabotéri, diverzanti, atentátnici a agenti „s právom zabíjať“, tak sa s Duginovou porátali nie v o férovom boji, ale podlo, zákerne, ako to vedia len angloamerickí jamesbondovia.

Profesor Dugin, otec zavraždenej tiež nebol žiaden nacista. Bol to filozof, geopolitk, ktorý bol jedným z popredných autorov teórie EUROÁZIJSTVA. Teda preorientovania sa Ruska a RUSKÉHO SVETA /spoločného kultúrneho priestoru všetkých rusky hovoriacich ľudí z Európy a Ázie/ od Európy na euroázijský superkontinent. Dugin videl v spojený slovanských krajín s krajinami Ázie, najmä s Iránom, Indiou a Čínou budúcnosť nie iba pre Rusko a Čínu, ale aj pre Európu. Euroázijský superkontinent videl ako nádej pre ľudstvo v ekonomickom, ekologickom i politicko-bezpečnostnom zmysle. Dugin netajil, že preferuje spoločenstvennú ekonomiku, akýsi národný typ komunizmu, podobný modelu uplatňovanému veľmi úspešne v Číne. V tomto systéme mali byť v štátnych rukách mocenské štruktúry, strategické odvetvia priemyslu, prírodné zdroje a pod. -no mala byť zachovaná individuálna iniciatíva a tvorivosť malých trhovo sa správajúcich firiem a združení. Dugin nikdy nehrozil nikomu, ani Ukrajincom vyzabíjaním. Tvrdo však hlásal heslo Veľkej vlasteneckej vojny-smrť fašizmu ! Požadoval, aby ukrajinskí fašisti, nacisti, banderovci, ktorí používali Rusov ako živé štíty a ich snajperi po Rusoch poľovali ako po lovnej zveri, boli tvrdo likvidovaní v boji a v prípade zajatia prísne potrestaní. Dugin bol jedným z mnohých poradcov V.V.Putina. Nebol zďaleka jediný a ani rozhodujúci. Putinov zbor poradcov je početný a politicky veľmi rôznorodý. Ešte pred pár mesiacmi v ňom bol na jednej strane Čubajs, na druhej Dugin a ďalší. Očierňovanie práce Dugina je zákerný nástroj na prekrútenie pravdy o vražde nevinnej mladej ženy – Darji Duginovej.

Dugin sa dnes prvýkrát verejne vyjadril k smrti svojej dcéry. Označil ju za dobrú pravoslávnu kresťanku, ktorá bojovala za mier a proti vojne. Aj keď srdcia mnohých Rusov volajú po takmto vražednom čine po tvrdej a rýchlej pomste, Dugin prosí Rusov iba o jediné: nie pomsta, bratia a sestry, – nám pomsta nie je treba. My sme Rusi. a pomsta nie je v ruskej povahe. Nám, teda Rusku a ruskému ľudu je teraz viac ako kedykoľvek potrebné VÍŤAZSTVO. Darja podľa neho položila život nie na oltár pomsty ale na oltár víťazstva. Rusko musí čo najskôr zvíťaziť. Tým si uctí aj obeť Darji Duginovej.

Každá obeť zločinu si zaslúži našu pozornosť. Nevinná obeť aj súcit a pietnu spomienku. Tak je to i v prípade Darji Duginovej -politickej obete lovcov zo Západu. Politickej obete tých, čo tak nenávidia iné názory, že sú kvôli tomu schopní aj vraždiť.

Žijeme smutné časy. Verím, že sa to onedlho pominie a ľudstvo sa zase vráti ku svojmu normálnemu životu. K mieru, spolupráci, rešpektu a vzájomnému porozumeniu.

PS: Čakal som s týmto príspevkom asi dve hodiny-či o tom nepoinformujú aj naše médiá. Nestalo sa. Až v momente, keď som blog prezentoval, objavila sa aspoň v Pravde informácia, že ruská FSB podozrieva z vraždy ukrajinskú občianku N.P.Vovkovú. Zaujímavé, s týmto typom správ sa mi to nestalo prvý raz. Akokoľvek, hlavné je že je to už vonku.

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Už je tu možné schvaľovať aj vraždu ?

21.08.2022

Iba sa pýtam. Iste viete prečo. Čosi také som tu práve čítal. Na blogu. A na statuse poslanca NRSR. Obsah bol takmer totožný. Pozoruhodné. Ale najmä smutné. Smutné. Veľmi smutné. /Autorom foto je autor textu/.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 270810x
Priemerná čítanosť článkov: 3925x

Autor blogu

Kategórie