Založ si blog

Soros začal krížovú výpravu proti nepriateľom slniečkárov

Vyše 91-ročná múmia G. Sorosa sa prebudila z takmer už večného spánku a v časopise The Project Syndicate publikovala agresívny liberalistický pamflet proti nepriateľom slniečkárstva v USA i vo svete. V USA je podľa Sorosa potrebné začať tvrdo bojovať 1/ proti Najvyššiemu súdu USA, ktorý je nebezpečne antiliberálny /a podľa Sorosovho chápania sveta teda aj antidemokratický a autokratický/: Sorosa nahneval verdikt súdu týkajúci sa potratov a signály, že čosi podobné sa dotkne aj LGBTI komunity a ďalších extrémne liberalistických vymožeností z čias vlády Clintona a Obamu; 2/ proti D.Trumpovi, ktorého popularita v USA stúpa ruka v ruke s poklesom dôvery voči J.Bidenovi a s ekonomickými ťažkosťami USA; hrozí, že ak slniečkári nezasiahnu, uskutoční Trump triumfálny návrat do Bieleho domu v štýle Napoleona Bonaparte po úniku z Elby; 3/ proti zradcovským elementom v prostredí demokratov, ktorí plazivo preberajú mrzké konzervatívne argumenty republikánov alebo autokratických saundersovských „komunistov“.

Podľa Sorosa je najvyšší čas dať sa na krížovú bojovú výpravu. Inak hrozí, že autokratické režimy, aké podľa neho vládnu v Rusku a v Číne, ovládnu aj USA. Soros preto -ako je u neho zvykom,- začína zháňať peniaze na výber a výcvik „mladých konzervativizmom nepokazených“ mladých ľudí. Tak ako to Soros robil v Srbsku, na Slovensku, v Čiernej Hore, v Bulharsku, v Gruzínsku, v Maďarsku, v krajinách arabskej jari a samozrejme v Hong Kongu, Číne, Bielorusku, na Ukrajine a v Rusku – tak chce prostredníctvom liberálno-demokratickej „revolúcie“ zakročiť proti silnejúcemu konzervativizmu aj v USA. Soros vyzýva spriaznené miliardárske slniečkárske duše, aby investovali do tréningu americkej mládeže, schopnej-ak to bude treba po návrate Trumpa k moci,- POSTAVIŤ SA NA ODPOR KONZERVATÍVNEJ AUTOKRATICKEJ ŠTÁTNEJ MOCI.

Starčok resp. silné kruhy, čo stoja za ním a mávajú zošúvorenou Sorosovou hlavou ako s maskou, čosi šípia. Majú pravdu, svet sa mení a po vojne na Ukrajine sa ocitneme v úplne inom svete, ako bol ten svet víťaziacej liberálnej demokracie po 1989. Aký to bude svet, milí priatelia,- čo myslíte ?

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 270464x
Priemerná čítanosť článkov: 3920x

Autor blogu

Kategórie