Založ si blog

Ktorej propagande veríte viac ?

Protiruská propaganda – JIN

  • Pri Chersone menia pomer síl zbrane USA a NATO.
  • Aj v týchto dňoch sa pri Chersone pripravuje ukrajinská proti-ofenzíva. Túto správu -pravda vždy s iným dátumom, počúvame z Kyjeva od marca každé dva týždne.
  • SR dodá Ukrajine tanky T-72. Niektorí slovenskí novinári a politici sa čudujú, že sa SR ocitla na ruskom zozname „nedružestvennych“ krajín. Našťastie, zatiaľ na zozname nepriateľských krajín nie sme.
  • OS RF ostreľovali a zničili „kultúrny dom“ v Čugujeve, kde nacvičovalo akýsi program niekoľko občanov Ukrajiny.
  • Podľa Zelenského hovorí o možnosti porážky jadrovej superveľmoci Ruska zo strany ukrajinskej miliónovej pechoty „už aj Rusko“. /Najmä v zábavnom tóne/.
  • Zmysel Poliakov pre mimoriadne inteligentný humor sa opäť nezaprel. Vo Varšave začali predávať WC papier s vyobrazením Putina. Skutočne dôvtipné.

Ruská propaganda- JANG

  • Ruské OS zničili 4 komplety Himars, jeden komplet získali neporušený a zničený bol aj ďalší sklad striel do Himarsu.
  • Generálka na zničenie Krymského mostu Američanom nevyšla. Most cez Dneper síce strely Himars poškodili, no po dvojdňovej oprave je opäť v plnej prevádzke. Himarsy zasiahli aj menší most na jednom z prítokov Dnepra, -no ten nebolo treba ani vyviezť z prevádzky. Škrabance na moste sú však viditeľné. Na rozdiel od Krymského mosta bola pri týchto mostoch PVO RF iba slabá.
  • Ruská FSB po udaniach od pilotov chytila a uväznila ukrajinských agentov, čo v spolupráci s rozviedkami Západu verbovali ruských pilotov na prelet na Západ. Odmenou pre zradcovských pilotov RF by bolo občianstvo EU. Dobrý pokus. – One more try !
  • Odesská brigáda, zložená výhradne z občanov Ukrajiny-dobrovoľníkov sa chystá „oslobodiť historické ruské mesto Odessu“ aj napriek vyhlásenému „obilnému prímeriu“.
  • OS Ukrajiny sa predvčerom pokúsili o protiofenzívu smer Cherson. Boli však odrazené. Ruská artiléria zničila pritom dva bataliony Ukrajincov.
  • Putinovi sa podarilo pri svojej zahraničnej ceste do Iránu dohodnúť dodávku lacných ale na prieskum terénu veľmi vhodných iránskych dronov. Tieto drony sú kombinácia obdobných amerických a izraelských dronov. Iránci ich vyrábajú sériovo-veľké množstvá a pri nízkych nákladoch. V porovnaní s ruskými dronmi sú údajne až dva a pol krát lacnejšie. OS RF ich chcú použiť pri navigovaní svojej PVO na pohyblivé terče – konkrétne na americké ďalekonosné raketomety Himars.

Takže, priatelia, – ktorej propagande veríte viac ? Propagande JIN, alebo JANG ? – Nebojte sa, ja vás SISke či OČTK neudám. A ak by som to aj urobil- aj tak by mi tam neuverili.

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový, je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 270015x
Priemerná čítanosť článkov: 3913x

Autor blogu

Kategórie