Založ si blog

USA a Ukrajina začali úspešnú vojenskú protiofenzívu

Tak už je to tu. S predstihom 3 dní začali USA rukami Ukrajincov úspešnú vojenskú protiofenzívu proti Rusom. Zasiahli smrteľnou ranou centrum riadenia ruských vojenských operácií priamo v Moskve. Vyhodili do povetria dcéru jedného z poradcov V.V.Putina. Čertovsky nebezpečnú slečnu Duginovú. Ukrajina je pomstená. Víťazný obrat vo vojne za zničenie Ruska sa práve odohral.

Sláva slávnym synom Ukrajiny. Good job guys ! Duginová to už má za sebou. teraz to už pôjde hladko. Tých 155 miliónov Rusov sa teraz už podá. Rusi sa tých úspešných anglo-amerických atentátov a diverzií, pardon samozrejme ukrajinských partizánskych činov tak zľakli, že sa húfne sťahujú už nielen z Krymu ale aj z Moskvy -až hen do Jekaterinburgu a ďalej na Sibír.

Tak už je to tu. Nebojte sa Slováci, -teraz už aj vám dobre bude. Ve´d ešte aj pršať vám konečne začalo…

Ale teraz smrteľne vážne. Darja bola mladá pekná blondýnka s veľkými snivými očami. Jej jediným zločinom bolo, že bola dcéra protivníka. Vraždiť ženy a deti protivníkov,-to nerobí ani mafia. Iba chlapci z MI6. Alebo z Langley. A robili to aj mongolskí nájazdníci.

A že kto je tu potom aziatský primitív. A že kto je tu potom teroristický štát….

PS:

Ďakujem zeleným a eseťáckym itečkárom, že mi dovolili tieto 4 vety dopísať. Po 17 prerušeniach….

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 270355x
Priemerná čítanosť článkov: 3918x

Autor blogu

Kategórie