Založ si blog

Jóbove zvesti z dneška

  • Veľká Británia rozhodla o vydaní bojovníka za právo ľudí na informácie – J.Assangea na súdne stíhanie do USA. Britský súd tak rozhodol napriek tomu, že v USA hrozí J.Assangeovi mučenie a trest smrti.
  • Vedenie EU rozhodlo o priznaní štatútu kandidátskej krajiny EU pre Ukrajinu, – krajinu, kde je vojna, ktorá nedodržiava demokratické princípy voči menšinám, voči politickej opozícii, resp. krajiny, ktorá žije iba so zahraničnej pomoci, má vládu vzniknutú po protiústavnom prevrate a nemá ani hranice, uznané všetkými jej susedmi.
  • Dodávky plynu do SR dnes poklesli takmer o polovicu /v dôsledku poklesu dodávok z RF, spôsobených protiruskou nepriateľskou politikou súčasnej vlády SR/.
  • Nevzdelaní, silnými finančnými záujmovými kruhmi z oblasti turizmu, developerstva, drevárstva a poľovníctva ovplyvnení poslanci okolo europoslanca Uhríka a poslanca Suju /pôv. LSNS/, podporovaní ekologicky negramotnými poslancami Smeru SD, Hlasu a Sme rodina dnes podali návrh na odvolanie ministra životného prostredia J.Budaja. Dôvodom je, že minister nekoná protizákonne a nedovoľuje odstrel zákonom chráneného živočícha – medveďa hnedého.
  • O novom trénerovi slovenského reprezentačného futbalového mužstva bude znovu rozhodovať partia obchodníkov s „bielym mäsom“ našich futbalistov – pán Kováčik a jeho suita. A to napriek tomu, že na Slovensku silnie volanie po odstúpení týchto pánov z vedenia SFZ.
  • Z prezentácie do archívu bol stiahnutý vysoko čítaný článok, kritizujúci stav demokracie, najmä slobody slova a prejavu v SR a v Nemecku-ako aj lživé praktiky nemeckej ARD a prenasledovanie nemeckej novinárky, ktorá písala príspevky z Donbasu na základe toho, čo tam naozaj videla. – Vitajte v súčasnej Európe !
  • A na záver predsa len jedna vlastne celkom dobrá správa: Pravda píše, že pivo bude na Slovensku výrazne drahšie. Fajn. To je dobrý signál. Lebo na Slovensku platí, že vláda, ktorá dovolí zdražiť pivo, – PADNE…

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 268701x
Priemerná čítanosť článkov: 3894x

Autor blogu

Kategórie