Založ si blog

Tak máme ešte vládu či nie ? – Sulík je Rumun…

Všimli ste si, ako NAKA utlmila svoje politicky zamerané, proti-opozičné aktivity ? Všimli ste si tú až extrémnu disharmóniu v postojoch a konaniach vlády a príslušníkov jej parlamentného krytia ? Všimli ste si vyhlásenia Sulíka a jeho vládnych partnerov zo včerajška ? – Po nich by sa obyčajný slovenský človek z ľudu celkom oprávnene mohol spýtať – TAK MÁME EŠTE TÚ VLÁDU /s vraj štvorročným mandátom od voličov/ ALEBO NIE ? Vládne tu ešte vôbec niekto alebo nie ? Je Sulík ešte vládny minister, alebo je už v opozícii ?

Rumunská fašistická vláda maršala Antonesca bola okrem rovnako fašistickej vlády Maďarska takmer do konca vojny verným spojencom Nemecka. Nielen politickým, ale aj vojenským. Rumunská armáda ešte v auguste 1944 bojovala proti ZSSR a spojencom. No zrazu, zo dňa na deň, dostali vojaci rumunskej armády od svojich nadriadených rozkaz strieľať opačným smerom, ako doposiaľ. V zákopoch urobili čelom vzad a miesto na východ začali strieľať na západ. To bolo slávne rumunské salto mortále: 9 mesiacov pred ukončením vojny opustili Rumuni Nemcov a začlenili sa do 2.ukrajinského frontu Červenej armády. V ťažkých bojoch v náročnom teréne Karpát za cenu obrovských strát krvou zmývali zo seba špinu rumunskej kolaborácie s nacistickým hitlerovským Nemeckom. A tak na konci vojny, už Rumuni nepatrili medzi porazených fašistov ale medzi víťazných demokratov. A pani Čaputová a pán Heger chodia na rumunské cintoríny klásť vence na hroby tých, čo boli 4 roky fašistami a deväť mesiacov anti-fašistami, demokratmi a humanistami…

Takto nejako – po rumunsky – si svoje politické salto mortale predstavuje aj pán Sulík. 18 mesiacov pred riadnymi voľbami a možno pár týždńov pred predčasnými voľbami sa chystá Kilečko Sulík zmeniť bojové strany. Miesto paľby smerom na opozíciu, kam pálil ako divý dva a pol roka, sa chce začleniť do víťaziaceho opozičného tábora a začať kanonádu na zvyšok vládnej koalície. V ľútom boji proti Matovicovi chce zo seba zmyť špinu s kolaborácie s ním. Všetky zločiny súčasnej hrôzovlády chce hodiť na fuhrera Matoviča a jeho speerovského dvorného architekta Hegera.

V predvolebnej kampani pred nastávajúcimi parlamentnými voľbami sa pokúsi udierať do Matoviča pokiaľ možno čo najhlasnejšie. Ešte hlasnejšie než Fico, Kotleba, Uhrík či prepytujem Pellegrini. To bude hluku, to bude rachotu-aby čo najviac slováčikov bez pamäti nadobudlo dojem, že hlavným víťazom nad Matovičom nebude Fico a spol.-ale on Kilečko Sulík.

To nie Fico a ďalší opoziční politici dennodenne zvádzali boj s lipšicovsko-mikulcovskou ozbrojenou päsťou súčasnej vlády -ale on, brožúrkár Sulík porazil Matoviča. Z trnafského kaukliara urobil baránka božieho z Trnavy, ktorý na seba prevezme všetky hriechy slovenského sveta po februári 2020. Nie odboj vedenia Smeru, siahajúci až po väzenie, ale Sulíkove geniálne triky s geissenovcami a získaním „stabilnej“ čínskej investície do Valalík /čínska automobilka Volvo/ knokautovali Matoviča z piedestálu moci do prachu trnafskej dzedziny.

Sulík je Rumun. Správa sa ako frankofónny Rumun, snaží sa nás okabátiť ako olaský Rumun, chce si ozdobiť na poslednú chvíľu hlavu vavrínom víťazstva ako dácky Rumun. Sulík je jednoducho Rumun.

A my Slováci budeme BUTATÓTI, ak mu uveríme.

A na záver ešte starodávne slovenské porekadlo:

„TOĽKOKRÁT SA BORIS KOLLÁR HOTUJE UJSŤ Z VLÁDY-AŽ HO SULÍK PREDBEHNE !“

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 268714x
Priemerná čítanosť článkov: 3894x

Autor blogu

Kategórie