Založ si blog

Rehabilitácia Adolfa Hitlera v Europarlamente …

Nemecký europoslanec Martin Sonnenborn, zakladateľ a šéf ľavicovej nemeckej strany s dômyselným názvom Die Partei navrhol nedávno v Europarlamente, aby EU prehodnotila svoj vzťah k Adolfovi Hitlerovi. Podľa neho sa činy tohto russobijcu – nenávidiaceho Rusov a všetko ruské vo svetle dnešného zápasu civilizovanej Európy s barbarským Ruskom dostávajú do inej pozície. EU môže a v už aj v mnohých ohľadoch nadväzuje na myšlienky a činy veľkej osobnosti nemeckých dejín.

Ak už podľa Sonnenborna Európa potrebuje mať aj negatívnu nemeckú postavu, navrhuje Sonnenborn, aby to bola osobnosť bývalého kancelára NSR Willyho Brandta. Ten začal so ZSSR etapu rozširujúcich sa ekonomických a kultúrnych vzťahov, obchodnej výmeny a vzájomne výhodnej spolupráce. On je teda otcom súčasných problémov Nemecka a EU vo vzťahu k Rusku, on zapríčinil závislosť Nemecka a EU na ruskom plyne a rope. Dokonca aj na titáne pre výrobu lietadiel a umelých hnojív pre fungovanie poľnohospodárstva. Nie Adolf Hitler -ale Willy Brandt je satanáš !

Martin Sonnenborn je v Nemecku a v Europskom parlamente vyhlásený politický vtipkár. Aj tieto myšlienky, uverejnené v žurnále Telepolis, sú samozrejme, poňaté IRONICKY. Namierené sú proti latentným tendenciám v Nemecku a v EU , zameraným na podporu a pochvalu všetkého proti-ruského, všetkého čo biľaguje a očierňuje Rusko a Rusov,-či ide o obchod, kultúru, šport…jednoducho ak je niekto proti-ruský, je to pre civilizovanú Európu ten pravý hrdina.

A čo my- kedy u nás príde niekto s návrhom na zmenu postoja k bývalému predsedovi vlády prvej Slovenskej republiky – prof.dr. Vojtechovi Tukovi ? Ve´d aj on bol anti-boľševik a proti-ruský fanatik ako remeň ! A to sa predsa dnes u nás nosí !

Zato sa nosí klamstvo o tom, ako by bez amerických atómových bômb zhodených 6. a 9-augusta 1945 na Hirošimu a Nagasaki Japonci nekapitulovali. Bomby z vojenského hľadiska netrafili žiaden dôležitý vojenský cieľ. Zmyslom úderu bolo iba zastrašiť ľudstvo, najmä Japoncov ale tiež Rusov, že USA sa pri dosahovaní svojich cieľov nezastavia ani pred genocídou civilného obyvateľstva. Japonci napriek A-bombám nekapitulovali. Bojovali ešte takmer mesiac- Až rozbitie ich elitnej armády v Mandžusku sílami Červenej armády, úspešné vylodenia ČA na Sachaline a Kurilách a hrozba invázie ČA na Hokkaido Japoncov prinútili ku kapitulácii.Japonci sa totiž dozvedeli o chystanom vyhlásení Japonskej ľudovej republiky a komunizmu sa cisár a japonská bruržoázia báli viac ako americkej okupácie.

USA horúčkovito v auguste a septembri vyrábali ďalšie A-bomby. A tak už 15.septembra sa sovietske tajné služby dozvedeli, že USA majú potenciál na atómové bombardovanie 66 sovietskych miest. Vrátane vyše 20 miest na dnešnej Ukrajine…Na konci studenej vojny to už bola iná káva. USA boli schopné atómovo bombardovať 1200 sovietskych miest. A ďalšie stovky miest v krajinách socialistického tábora. Vrátane Bratislavy. Takéto výročie teda dnes, – mimochodom,- 6.augusta oslavujeme….

V médiách sa ale veci objavia v inom svetle. Aj keď USA v mediálnom boji tu a tam niečo zahapruje, – vždy to ešte dokážu ukočírovať. Tak napríklad nedávne zdrvujúce odsúdenie ukrajinských vojnových zločinov zo strany AI sa už dôkladne ututláva. Generálnu riaditeľku Amnesty International pod nátlakom USA dnes údajne už odvolali. Žiadna pravda sa ústami AI do sveta už nedostane.

A tak si myslím, že Sonnenborn by mal za nového hrdinu v EP vyhlásiť nielen Adolfa Hitlera, ale aj J. Goebbelsa. Ten bol v proti-ruskej propagande, prekrúcaní faktov a pretláčaní lži ako pravdy jednoducho neprekonateľný. Masmédiá na Západe v posledných 35 rokoch usilovne napĺňajú jeho „geniálny“ odkaz s neuveriteľnou dôkladnosťou. „Good job, guys !“

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 270872x
Priemerná čítanosť článkov: 3926x

Autor blogu

Kategórie