Založ si blog

České strašidlo Slovákov nevystraší

Nie, nejde o vzhľad pani ministerky obrany Českej republiky Jany Černochovej. Aj keď by aj na túto tému bolo o čom písať. Ide o vyhlásenie českej ministerky, ktoré poskytla pri stretnutí s poľských ministrom obrany a rusofóbie. Černochová hovorila aj o nás Slovákoch. Vraj ak my, teda údajne demokratické štáty nezastavíme Putina, onedlho ho budeme mať v Pobaltí, Poľsku a vraj aj na Slovensku.

Černochová zabudla povedať, že „demokratické krajiny“ robia všetko preto, aby sa RF cítila aktivitou Západu a najmä NATO ohrozená a aby, ak Moskva nechce mať na svojom predmestí rakety namierené na Kyjev, urobila všetky potrebné vojensko-technické obranné opatrenia. Černochová však najmä strašila „zlými Rusmi“. Tými Rusmi, vďaka ktorým má dnes na kedysi nemeckej tretine svojho územia etnicky vyčistené české Sudety. Černochová,-straš si doma v PŘAHE, -nie u nás na Slovensku. České geopolitické poučky už na Slovensku 30 rokov neplatia. Slováci na rozdiel od Čechov a Poliakov nie sú chorobne rusofóbny národ. Väčšina Slovákov má k Rusom, Rusku a najmä k ruskej kultúre a tradíciám pozitívny vzťah. Na rozdiel od Čechov. Dokazujú to o.i. dokonca aj pro-americky upravované prieskumy Globsecu.

Slováci sa českým strašidlom Černochovou zastrašiť nedajú. Možno iba zopár z nich – napríklad „minister“na odchode z politiky pán Naď. A zopár mediálnych propagandistov a pro-amerických trolov. Prípadne kariéristických politikov, čo pri zaliečaní sa ohradenej ambasáde urobia všetko, len aby sa istému pánovi ambasadorovi zapáčili. Černochová-ty si len pekne straš udatný český národ. A nás na Slovensku nechaj na pokoji.

My sa Rusov nebojíme ! My sa s nimi nejako dohodneme…

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 268716x
Priemerná čítanosť článkov: 3894x

Autor blogu

Kategórie