Založ si blog

Ruské tanky likviduje už aj Alžbeta II …

Ministerstvo obrany Ukrajiny rozšírilo medzi ukrajinskými vojakmi, bojujúcimi v prvej línii bojov na Donbase, zaujímavý plagátik. Je na ňom jubilujúca britská kráľovná Alžbeta II., ako mieri britskou protitankovou ručnou zbraňou NLAW na ruské tanky. Na rukáve kabátika má slušivý emblém ukrajinského trojzubca.

Propagandisti MO UA sa snažia naučiť ukrajinských vojakov nový zvyk. Po každom výstrele z NLAW majú zakričať „Bože chrani korolovu !“ resp. „God save the Queen !“ Má to priniesť dlhší život nielen kráľovnej Alžbete II. ale aj ukrajinským vojakom, ktorých úmrtnosť je v prvej línii frontu na Donbase povážlivo vysoká.

Po vyobrazeniach Panny Márie, ktorá má v náručí miesto malého Ježiška americký protitankový Javelin /Sv.Javelina/ ide o druhý talizman, ktorý má pomôcť Zelenskému a spol. ku konečnému víťazstvu nad „aziatskými ruskými barbarmi“.

-Ako úspešná bude britská kráľovná Alžbeta II. na frontoch Donbasu, ukáže čas. Požijeme-uvidíme.

/Autorom foto z tv je autor textu/.

Administrátor slobody slova

26.08.2022

Slobodu slova a tlače nám zaručuje ústava. Teoreticky. Prakticky nám ju povoľuje, zakazuje, ruší, maže pán administrátor. Pravdu nám povoľuje, odníma, maže a ruší administrátor Pravdy. Človek, ktorý robí, čo musí. Lebo chce čo musí. A musí to čo môže. Administrátor je ako kat. Ke´d ho potrebujú, zavolajú mu dohovorené heslo. On sa slušne oblečie a príde na [...]

Niekomu nadávať je dovolené, inému nie ?

23.08.2022

Pán Krupa môže veselo nadávať na ľudí, ktorých nepozná, od ktorých nikdy nič nečítal a ani nepočul na vlastné uši. Keď mu bloger odvetil vice versa rovnakým štýlom, bol jeho -už druhý blog, stiahnutý z titulky. V poriadku, poskytovateľ má na to právo. Na jazyku však zostáva horkosť. Zjavne platí,- čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. A pán Krupa bude [...]

Vrahyňa D.Duginovej odhalená ?

22.08.2022

Ruská FSB /podľa agentúry Reuters/ identifikovala pravdepodobného vraha D.Duginovej, dcéry ruského profesora filozofie Dugina. Vrahyňou je príslušníčka ukrajinskej tajnej služby SBU, Natália Pavlovna Vovková, nar. 1979 Táto osoba prišla do RF 23. júla ako utečenkyňa z Ukrajiony. Pricestovala do Moskvy aj so svojou neplnoletou dcérou. Prenajala si byt v tom istom dome, v ktorom [...]

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca je slabo ohodnotená, tvrdí premiér. Fico otvára diskusiu o náročnosti práce na zmeny

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

nshv

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 271679x
Priemerná čítanosť článkov: 3937x

Autor blogu

Kategórie